Cascades d’Iguaçú (Paranà)

Com la meva família vivia a un dia d’autobús de les cascades vàrem anar a visitar-les passant una nit d’hotel en Foz. És impressionant conforme t’acostes als salts d’aigua per la part brasilera observar la seva grandesa. Cada vegada et mulles més degut a l’humitat de l’ambient, l’automàtic de la càmera es torna boix i has de fer les fotografies amb el manual. Les cascades d’Iguaçú ixen en pel·lícules com Moonraker, amb Roger Moore o The Mission (més coneguda) amb Robert de Niro i Jeremy Irons. L’excursió la completarem amb una visita a la presa d’Itaipú i un dia de compres en Ciudad del Este, al Paraguai, l’Andorra dels brasilers en aquella època. L’anècdota és que deprés d’estar tants dies parlant portuguès, al Paraguai continuava parlant el meu portuguès del Túria i les venedores en contestaven també en portuguès i els venedors il·legals  del carrer tots volien vendre’m (millor dir estafar-me) camisinhas musicais.

Aquesta entrada ha esta publicada en racons. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*