Hòmens i falagueres, de Toni Cucarella

Un home sense sostre, o un home amb un sostre de cartó. El primer porquet va fer un casa de palla, i  el llop, d’un bufit, la va assolar; el segon porquet va fer un casa de llenya, i el llop, d’un bufit, la va assolar; el tercer  porquet va fer una casa de rajola, i el llop, per més que va bufar no la va poder assolar; però per fer-se la casa el porquet va haver de demanar un crèdit hipotecari i quan els porquets es van quedar sense faena el banc els va embargar, llavors va arribar el llop, que estava conxorxat amb el banquer, i es va menjar els porquets, que havien hagut d’anar a dormir al ras, sota un sostre de cartó

Del primer relat “La nit que Obama va guanyar les eleccions”
Un llibre de relats curts molt xicotet però molt agradable de llegir i a mi m’ha agradat molt. A vore si tenim aviat una altra novel·la com la dels ametllers. A Xàtiva hi ha vida, malgrat Rus.

Aquesta entrada ha esta publicada en el meu país. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Hòmens i falagueres, de Toni Cucarella

  1. cucarella diu:

    Gràcies per comentari.

    Salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*