El llano en llamas, de Juan Rulfo

El llano en llamas, de Juan Rulfo.
A l’edició que vaig comprar de Pedro Páramo, també hi havia una selecció de contes de l’autor mexicà sota el títol de El llano en llamas, que també correspon a un dels contes que la composen. Tots els contes estan ambientats a Mèxic amb la característica comú de produir-se l’acció en llocs molts secs i àrids i protagonitzats majorment per gent pobra del poble. Alguns d’ells a l’època de la revolució o a la guerra dels Cristeros (sembla que els temps no canvien, encara al segle XXI es mata per la religió com al Mèxic de principis de segle XX). A mi, el que més m’ha agradat és el d’Anacleto Morones, el que ara anomenarien un tele-predicador, que té un final molt especial
CAM04502

Aquesta entrada ha esta publicada en Literatura. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*