Entre el Túria i el Ridaura

el bloc de vicent

Morella (Els Ports)

Quant t’acostes a Morella, el primer que veus és el castell que hi ha dalt de la ciutat, però el que més m’agrada d’aquesta ciutat són les portes per on entres a ella. Potser és perquè em porta una idea de germanor o unitat del meu país, ja que són molt paregudes o iguals a les Torres de Serrans a la ciutat de València (que era el primer que veies de la ciutat quan baixaves del trenet); i també iguals a les portes del Monestir de Poblet, a la Conca de Barberà, on estan enterrats la major part del reis de nostre país.
La foto del castell està feta des de la plaça del poble, on hi ha un gran rellotge de sol a terra. Era un Cap d’any i havia nevat.


  1. S’ha mort Morella, quan castellà esdevé de castell.

    Només n’hi ha una qüestió certa i segura que ha estat una constant mil.lenària durant totes aquestes centuries i aquets anys, els valencians no seràn mai catalans, ni de cap país català i encara molt menys de cap nació catalana. Seria més fàcil que els valencians convertiren els catalans en valencians, però les persones amb només  un dit de front no ho faràn mai, ni pel dret ni per l’inrevès, per més que d’altres siguen més sonats.

     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.