David Copperfield, de Charles Dickens.

Un company de feina m’havia dit que David Copperfield era una de les novel·les favorites de Franz Kafka, i la veritat és que no m’estranya gens. No és com les altres narracions que he llegit del mateix autor. En aquesta, a més les descripcions de l’Anglaterra del segle XIX, també hi han moltes reflexions interiors dels personatges i sobretot del personatge principal i dels protagonistes més propers al protagonista. No és d’estranyar que a l’autor de la Metamorfosi o Cartes al meu pare, li agradés aquesta novel·la, i pel que sé, crec que va tractar d’imitar.
IMG-20161118-WA0002
De tota manera,el que no arribaré a entendre mai, és com es va casar amb Dora: “El primer impuls d’un cor indisciplinat?”

Aquesta entrada ha esta publicada en Literatura. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*