Som cims, som Països Catalans. Camp de Túria. Cim de Gorg.

Unint-se a la proposta de pujar al cims més emblemàtics de cada comarca del nostre país, al Camp de Túria hem pujat al cim del Gorg (906 m), el més alt de la serra Calderona. Ha acudit gent de diferents pobles de la comarca i alguns després hem anat a dinar a Bétera.
Una petita queixa a l’organització: per pujar al Gorg en aquestes dades s’ha d’anar ben de matí. Ara, la calor ja es nota a la zona, i per aquesta hi ha poca aigua potable per la muntanya, l’has de carregar a la motxilla. Sort que el trajecte era curt. Un altre anys s’hauria d’eixir abans de les 9 del matí per evitar les hores de més calor.

Aquesta entrada ha esta publicada en el meu país. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*