El Levante-emv manipula titulars gràcies a la ignorància matemàtica de la gent.

El titular d’avui del diari Levante és un exemple clar de com un mitjà de comunicació es pot aprofitar de l’analfabetisme numèric (John Allen Paulus) per espantar a la gent. Una xifra en milions espanta més que una més petita. Doncs, enlloc de donar la xifra en hectàrees, es dona en metres quadrats, deu mil vegades més gran, així es crea un clima de por, i es pensa que aquests del consell no fan bé les coses. Potser aquest diari té nostàlgia de quan manava Camps, Zaplana, Fabra i altres? volen que torne Barberà i Rus? Perquè des de fa uns quants mesos la línia que seguixen sembla aquesta.
14947950_10157722971925191_1154503545994003275_n
La propera vegada que ho posen en centímetres quadrats, així espantaran més amb un xifra més gran. Tot plegat, molt penós.

Aquesta entrada ha esta publicada en matemàtiques. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*