Yahoo, Swift i J.F. Mira. El professor d’història.

“…a un país de cavalls intel·ligents i virtuosos servits per criatures bestials brutes degenerades d’aspecte humà i de nom Yahoo, que era justament, recordà en aquell moment, el nom d’una marca d’una empresa de comunicacions electròniques o això en diuen no sap molt bé si un portal o un motor de cerca, com si cada usuari o client, va pensar, quan parla pel telèfon de butxaca o quan seu davant de l’ordinador per enviar i rebre missatges,fóra també un petit Yahoo sense saber-ho, esclau o subhome al servei de no se sap quins superiors quadrúpedes,…..”

CAM04938

Aquesta entrada ha esta publicada en Literatura. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*