Fondeguilla-Castell de Castro.

Tornem a caminar per la serra d’Espadà. Sortim del poble de Fondeguilla, que no sé perquè encara tenen tots els cartells amb el topònim castellanitzat amb Alfondeguilla, per encarar el barranc per el que pujàrem al castell de Castro, a 787 metres d’alçada. La senda ens porta entre sureres de totes les mides i alguna caiguda, sembla que pel vent. Esmorzem en una font que hi ha a la pujada. L’anècdota és que a la font hi han dues closques de cocos per poder utilitzar-les com a got. Des d’allà ja queda poc pel castell. Una vegada allà es tenen unes magnífiques vistes que vans des del Montgó al sud, fins a les Illes Columbretes a la ratlla de l’horitzó marítim i al nord, la mola del Penyagolosa. Baixem per l’altre costat per fer el recorregut circular, que passant per una antiga mina ens tornarà al poble a l’hora de dinar.

Aquesta entrada ha esta publicada en Muntanya. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*