Xelva-Pic del Remei (1053 m)

Avui hem fet una ruta curta, la pujada al pic del Remei, prop de Xelva, als Serrans. La pujada fins l’ermita ha estat fàcil, on hem esmorzat. Després, la senda ja s’ha fet més pronunciada fins al cim del pic, on hi ha un punt de vigilància forestal, una espècie de torreta i moltes antenes. Hem baixat pel camí i la carretera fins al poble de Xelva, on han caigut dues cerveses (una per cadascun). Des del cim es véiem l’embassament de Loriguilla i Domeño per un costat i per l’altre les muntanyes d’Andilla.
Nota: moltes mares de Déu del Remei pel camí, igual torne a anar a missa després de tot.

Aquesta entrada ha esta publicada en Muntanya. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*