Aras en flor, iniciatives per fomentar el turisme rural.

Durant aquest mes està al poble d’Ares dels Oms (Aras de los Olmos, la Serrania) l’exposició Aras en flor. No arriba a ser ni de lluny el Temps de flors de Girona, però és un bona iniciativa per a fomentar el turisme als pobles d’interior i que la gent els visite i els conega. Enguany he vist algunes de les ornamentacions basades un poc amb la astronomia, i que gràcies a l’observatori de l’UV, aquest petit pobles és una mica més conegut.
Paradoxalment, sembla que alguns no es varen assabentar que ahir era festa, i els restaurants del poble estaven tancats, i varem haver de baixar fins a Toixa a dinar.

Aquesta entrada ha esta publicada en el meu país. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*