La serra de Quatretonda (Vall d’Albaida)

Avui he anat més lluny per caminar. He tornat després de molt anys cap al sud de la capital. Des de la meva època d’estudiant a la Universitat, he tornat poques vegades cap allà. En aquellla època la visitava més, ja que tenia molts companys de més al sud.
Avui hem fet una ruta per la serra de Quatretonda. No tenia molt de desnivell però ha esta maca. Hem pujat cap al pla de la Penya des d’on es veia el Montcabrer a la serra d’Agres, i la resta de la vall. Després hem anat per un barrana ca a la caseta del “tio Honòrio”, el darrer herbolari de la zona. D’allà al cava de la falaguera, un font d’aigua i hem acabat dinant prop de l’alberg de la Bastida.
L’anecdota és que m’he trobar un home que viu en Bétera, però va nèixer al meu carrer, quines casualitats.

Aquesta entrada ha esta publicada en Muntanya. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*