De Vilamarxant a Riba-roja del Túria, pel riu.

Aquest matí hem agafat les bicicletes, i després de molt de temps sense practicar, hem fet un recorregut pla pel parc natural del Túria, des del pont de Vilamarxant fins a tocar la ciutat de Riba-roja del Túria. El problema, pel nen, era pujar els ponts que et trobes pel camí per poder passar d’un costat a l’altre del riu. Encara no té prou força a les cames. Ja hem vist alguna au aquàtica i al passar per sota del pont de ferro, he recordat el tren de dalt, que ja fa molts anys que el varen treure. Em pregunte si tenen pensat fer alguna cosa pel camí per on anava la via. Des de Llíria a Benaguasil han fet un carril bici, però aquesta part encara està perduda i si es prolongara aquest tram, quedarien enllaçades aquestes ciutats amb el parc natural. 

Aquesta entrada ha esta publicada en esports. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.