EL FILL DEL SABATER

Foto: Sabater pegot.

Apali, avui una contalla, adaptada, de les mil i una nit….

De com, la filla del sultà vol rondar per un mercat, per a poder adquirir allò que les seves amigues poden adquirir cada dia que surten al mercat… però ella no…..
El sultà no la deixa passejar pel mercat…
Fa que tanquin les botigues de nit i la deixa sortir… i ella veu que una botiga està sense llum… ella que demana que aterrien les portes de cal sabater… I és llavors que s’enamora del fill del sabater….
I aquí, mira que bé, …. venen totes les batusses fins assolir que el pare, el sultà, gràcies al pare sabater, faci que el sultà deixi casar els que s’estimen….  El fill del sabater i la filla del sultà…
Apali! si voleu, podeu clicar aquí, o al dessota……

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONTES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari