Benvolgut Jordi Martí, encara que no us fotessin fora!

0

Avui llegeixo a Vilaweb les declaracions del Jordi Martí, ex-alcaldable per Barcelona del PSC i expulsat a partir de la tupinada de les primàries.

Amb una sinceritat que s’agraeix de tot cor, ens informa que és “poc independentista”, que se n’ha fet perquè ha vist com l’expulsen de Castella la gran però que li sembla que hagués estat molt fàcil crear una Espanya plurinacional.

Bé, jo li dic: Si voleu una Espanya plurinacional, aquesta ha de passar indefectiblement per la independència. Si un dia arriba Castella a última hora amb el pacte fiscal i competències blindades, Jordi, tingues clar que el teu somni plurinacional només podrà ser si, durant uns anys, Catalunya esdevé independent.

El federalisme, si ha d’existir, passa indefectiblement per la independència.

Perquè si no és així, si accepteu qualsevol oferta de Castella, per més bona que siga, passaran 2 o 3 anys, potser 5, però passat un temps tornarem a estar allà on hem estat.

Avui veia com el PPSOE ha canviat la llei de Seguretat perquè sigui considerat terrorisme qualsevol cosa que atempti contra la Constitución…”amb la força de les armes”. Algú pot assegurar-me que qualsevol dia no canviaran el RAE o faran un “decreto ley” que digui que la paraula pot ser considerada “una arma”?

Qualsevol tracte amb Castella, si no passa per la demostració meridiana que ens hem pogut constituir en un estat independent, i ho hem fet, no serà tracte. Serà submissió involuntària.

Publicat dins de General | Deixa un comentari