El Mas i el Periodico

2

Fa uns anys hom pensava que els nostres partits i els nostres mitjans de comunicació no estàven submergits en la demagògia predominant a Madrid. Avui ja podem obrir els ulls per veure que els botiflers es van desenmascarant.

El lector interessat podrà reconèixer cada dia una falsetat més d’aquest front botifler CiU-PSC-ElPeriodico-LaVanguardia, però us donaré els dos exemples que trobo més evidents des la manifestació d’ahir:

a) En primer lloc, ElPeriodico, que tot i posar, quin remei, una foto en portada de la manifestació, ha decidit fer el tema del dia que ETA, després de 40 anys de lluita armada avui no ha anunciat una treva. Mira per on!!! És el tema del dia!!! Comentaris i opinions van tots relacionats amb aquest fet. Impressionant. Confio que el facin tema de portada també demà, passat demà, l’altre, l’altre… durant 10 anys més.

b) En segon lloc, l’Artur Mas dient que després d’aquesta manifestació, ERC ha de treure de Madrid el que ells no han pogut. Quins sans collons!!! Primer venen el país a bon preu i un cop venut i firmat, ara diuen que anem nosaltres a demanar-ne’n més.

Cada cop estic més convençut que la resposta democràtica serena a aquest exhocac és, un cop sabem el text definitiu sotmés a referèndum, demanar a la gent que escrigui INDEPENDÈNCIA a les paperetes, i contabilitzar el vot NUL com un vot independentista.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

APAGADA DIGITAL

0

A vegades hom a de decidir si vol que els altres el prenguin com a inepte o com a mala persona. A Catalunya Ràdio l’han feta tan grossa que suposo que molts d’ells preferiran afegir-se al carro de les males persones!!!

La nova web de Catalunya Ràdio suposa l’apagada digital per a prop d’un 20 per cent de la població internàutica. Per a fer-nos una idea de la magnitud de la bestiesa que han fet és com si avui decidissin desconectar totes les antenes analògiques de televisió perquè un 90% de la població ja està coberta per la TDT.

I pitjor és que segurament una part important, o potser tothom, dins la cadena de comandament de la corporació no en té ni idea del que han fet. Ni puta idea.

Suposo que alguns de vosaltres ja sabreu a què m’estic referint. Els senyors de la corporació catalana de ràdio i televisió, que fins i tot tenen un departament d’inútils especial per a fer cagades “de disseny” ha decidit que els que no som usuaris de Microsoft Windows no tenim dret a escoltar la ràdio en directe de l’emissora per Internet.

Fora. No som benvinguts.

En comptes d’un senzill i pràctic enllaç a un fitxer d’àudio que et permetia escoltar la ràdio sense ni tan sols haver d’obrir un navegador i des de tots els sistemes operatius per PC que existeixen, els fantàstics il·luminats han decidit posar-hi un complicat garbuix de javascript, flash, xml, quicktime, MPEG4 i enllaços dinàmics a un servidor americà. Resultat: obvi. El sistema no funciona més que amb windows XP.

Ah! I si hom pensava que com a mínim pot continuar escoltant la ràdio amb l’enllaç de realplay que tenien des de http://www.laradioalacarta.com , per exemple, s’equivoca.

Ho han pensat tot. Han substituït l’streaming per un missatge que t’informa que no ets benvingut, i que si no pagues la quota Microsoft no tens dret a utilitzar els recursos públics, per molt que un enllaç a un streaming mp3 hagués estat la solució més obvia i evident.

Suposo que el tema està clar: a RAC1 una sola persona porta un sistema que simplement et permet escoltar la ràdio en el format que vulguis i a les hores que vulguis.

A Catalunya Ràdio tot un departament de la corporació interactiva no és capaç de configurar un servidor helix i posar un simple enllaç estàtic que amb un clic et permeti escoltar la ràdio.

Això si, el director de TV3 i el creador del Windows Media Player tenen negocis junts. Això ha de traspuar per algun lloc, no?

Si encara hagués quedat més bonic el lloc web que el que tenien abans… però ni això.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari