La Llegenda de Sant Jordi ja està disponible.

0
Publicat el 24 d'abril de 2012
Ecos de Sant Jordi. Hola a tothom!! Apple ens ha autoritzat aquest matí l’App de la llegenda de Sant Jordi (12 hores massa tard!!!). Si algú la vol baixar, la trobarà a http://lallegendadesantjordi.llibresperpintar.cat/ . Després ja enviaré informació més treballada. A veure qui és el primer en baixar-la. Creiem que als nanos els encantarà, i als pares també. per experiència.

La llegenda de sant jordi

http://itunes.apple.com/us/app/la-llegenda-de-sant-jordi/id516925761?l=ca&ls=1&mt=8
Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

iPad App de la Llegenda de Sant Jordi

1
Publicat el 23 d'abril de 2012
Benvolguts lectors,

Portem un parell de mesos contrarellotge fent una applicació per iPad/iPhone bassada en la llegenda de Sant Jordi. Tot i que la vam presentar a Apple 12 dies abans de Sant Jordi, al final, no ha estat prou temps per al procés de revisió d’Apple, de manera que no us la podem ensenyar.

En tot cas, us convidem a que us la mireu a http://lallegendadesantjordi.llibresperpintar.cat/, us hi registreu, i en feu difusió per quan estigui a punt (a veure si hi ha sort i ens l’accepten aquesta tarda mateix).

Feliç Sant Jordi.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

MENTIDA: Els estudiants pagaran el 25% de la matrícula. MENTIDA!

0
Publicat el 20 d'abril de 2012
Avui no diré que el nostre país no hauria de pujar taxes universitàries si fóssim independents (per no repetir-me). El que m’emprenya és que diguin que els estudiants pagaran el 25% del que costen els estudis. MENTIDA. En un 90% dels casos qui pagarà el 25% del que costin els estudis seran els pares dels estudiants que s’ho puguin permetre. Els estudiants pagaran en realitat el 75% restant, ja que l’atur dels joves amb estudis universitaris és del 10% (contra el 50% d’atur juvenil) i el seu nivell de renda posterior suficient com per pagar amb escreix la matricula amb impostos.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Esperanza Aguirre i la generositat Madrilenya

1
Publicat el 11 d'abril de 2012
Aquests dies n’Esperanza Aguirre s’ha despenjat dient que per ella, l’estat ja es pot quedar sanitat i educació. La trampa està servida. (segueix…)

És evident que qui us escriu espera una Catalunya independent ben aviat, o sigui que en conseqüència, poc m’interessa el que faci i com s’organitzi Castella.

És evident que qui us escriu fa temps que pensa i afirma que és Castella (Espanya) que fa 5 o 6 anys ha decidit definitivament divorciar-se de Catalunya i només això explica el càstig any rere any: Ja s’han independitzat de nosaltres, només esperen que nosaltres ens independitzem d’ells.

Dit això és admirable la manera d’enredar i confondre i traïr als propis que té la cort castellana.

Ahir mateix, la presidenta del PP de Madrid, l’Esperanza Aguirre, es despenjava dient que ella estaria encantada de tornar a l’estat les competències sobre sanitat i educació. Com no!!!

El problema que té Castella es pot solucionar de dues maneres.

La primera, armonitzant si fa falta l’estat autonòmic (potser autonomies com murcia, extremadura o asturies i cantabria podrien anar juntes amb algú altre, no ho sé), reduir els pressupostos de les autonomies deficitàries dràsticament i, sobretot, desvallestant la cort castellana, la verdadera sangonera del sistema, tancant un 50% dels ministeris i reduïnt un 50% els que quedin actius.

200.000 funcionaris madrilenys no necessaris i molt costosos es quedarien sense feina a Madrid, però a canvi Castella i Colònies tindrien viabilitat econòmica.

L’altra manera és eliminar l’estat de les autonomies, deixar sense feina a 200.000 funcionaris perimetrals, mantenint la feina dels 200.000 funcionaris de Madrid, que, evidentment, gestionaran molt bé els recursos de Madrid (que és on viuen), però gestionaran de pena els recursos a provincies.

En aquest cas, Castella implosionarà, però Madrid tindrà certa viabilitat econòmica a curt i mitjà termini.

L’Esperanza Aguirre està d’acord amb la segona via. Evidentment! Com no! Els madrilenys no perdran proximitat amb les institucions i a sobre tindran els seus llocs de treball i els que corresponen a provincies. Com sempre. Bona generositat aquesta!!!

I el millor de tot és que la Cort és tan llesta que ho aconseguiran. Aconseguiran que alegrement la resta de territoris els regalin els llocs de treball a canvi de no poder decidir sobre els propis recursos.

Cal treure’s el barret. Maquiavel n’estaria orgullós.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

No haviem quedat que el PP tenia un discurs únic?

0
Publicat el 10 d'abril de 2012
Durant anys i anys, el PP i el PPC han estat dient i repetint que el problema del PSOE i del PSC era que tenia diferents discursos a diferents llocs, mentre que ells, a l’estar en posició de la veritat, tenien un únic discurs a tot arreu.

Si això és veritat, llavors, que collons hi va a fer l’Alícia a Madrid? Que hi ha d’anar a negociar? Només es negocia si hi ha dos punts de vista contraposats. No ens han dit tants i tants anys que ells no en tenien pas de punts de vista contraposats?

És ben bé que fan el que volen i els ho deixen fer. Colla de quixots!!!

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari