Carmen Chacón 2.0: Nuria Parlón

1

La nova alcaldesa de Santa Coloma, no en tingueu cap mena de dubte, és la substituta del PSOE per la Carmen Chacón, presidenciable a la catalunya d’aquí a uns anys.

Primer la van col·lar d’incognit a les llistes de les eleccions europees. Darrere la pretesa votació per la Maria Badia, de l’ala “catalanista” del PSC amagàven la votació real per la Nuria Parlón, que només va començar a escriure en català quan la van promoure.

Dic això perquè és matemàticament comprovable que la Maria Badia tenia el lloc absolutament assegurat per la posició que ocupava a les llistes, i la catalana que es jugava el lloc a les llistes del PSOE era justament aquesta versió millorada de la jacovina Chacón.

No els va funcionar. Així que ara l’han promogut directament de simple regidora a alcaldesa de Santa Coloma. Mateix missatge buit i fals, mateixa idea PPera de l’estat que la Chacón. La Chacón 2.0.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

El PP utilitzarà el teu vot contra Catalunya… però no et dirà mentides.

2

M’ha fet gràcia la manera que va tenir Raxoy aquest cap de setmana de demanar el vot castellanista a Catalunya. Va dir que ZP ja no era l’amic dels catalans, perquè no havia complit les promeses donades. En conseqüència, segons ell, el votant socialista castellano-cèntric havia de votar al PP com a càstig.

De tant estúpid que és l’argument segur que guanyarà vots a cabaços. El PP utilitzarà el teu vot contra Catalunya. Però com que el PSOE també l’utilitza contra Catalunya i a sobre pretén que no ho fa, cony, vota’ns a nosaltres, que com a mínim sóm sincers.

Evidentment, l’argumetn és idiota perquè l’opció lògica és votar a una de les quatre altres formacions que no utilitzaran el teu vot en contra teva.

Però, es clar, per saber que aquestes formacions existeixen i que volen representar-te has de viure al país on vius. I molta gent viu a Telecinco i Antena 3. I aquests només entenen votar al PP o al PSOE.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari