Sanitat i Televisions autonòmiques

0

Ahir el PSOE-Cataluña es despertava amb un anunci absurd sobre les retallades en serveis d’asistència, educació i sanitat.
A la mateixa hora, el PP anunciava que retallaria les cadenes de televisió autonòmiques quan governés a la Cort de Castella.
Patètic.
El PSOE-Cataluña està al govern de la Cort de Madrid. I les retallades existeixen. Perquè? Perque donat que ells no gestionen el pressupost de la Generalitat, la única cosa que poden fer per evitar les retallades és deixar de robar-nos. I no han pas dit que pretenguin deixar de robar els 25.000 milions d’Euros que ens roben cada any. Ans al contrari. Llavors, a que ve parlar d’unes retallades que no les controlen les corts en les que es fan eleccions?
Exàctament en la mateixa linia, el PP anuncia que retalla cadenes de televisió autonòmiques. Però si es presenta pel govern de l’estat!!! Si vol retallar les cadenes de televisió autonòmiques a les seves comuunitats autònomes, ho pot fer tranquilament. Avui. No cal que esperi. I si vol parlar de televisió, llavors, el que és pertinent és saber si vol eliminar la televisió pública castellana, que és aquella a la que es presenta per controlar. O si vol retallar les televisions privades d’àmbit estatal, i així donar més viabilitat econòmica a l’oferta pública, que és la que ofereix millor qualitat.
Brindis al sol em sembla que en diuen. Doncs això.
I ni un periodista ni comentarista fa pal·lesa l’evidència. Com sempre.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari