El PSC utilitzarà el teu vot contra Catalunya (II)

0
L’últim baròmetre del CEO no deixa lloc a cap mena de dubte. La pregunta és clara: Vostè està totalment a favor, més aviat a favor, més aviat en contra o totalment en contra de que les administracions catalanes passin a recaptar i decidir la
distribució de tots els impostos que paguen els ciutadans i les empreses de Catalunya?

I la resposta ho és també. Diafana.

[1] Totalment a favor       46,4 ——–> 73,6
[2] Més aviat a favor        27,2
[3] Més aviat en contra    9,4
[4] Totalment en contra   8,4 ———-> 17,8
No ho sap                        5,9
No contesta                     2,7

Mostra ponderada: 308 sociates. Mostra real: 264 Sociates.

(segueix)

No es pot dir que la mostra estigui viciada o els números cuinats o qualsevulla altra cosa, perquè la cuina o el vici de la mostra poden justificar 5 punts, però no els 56 punts de diferència entre els votants socialistes que estan a favor del concert i els que hi estan en contra.

És més, el 9,4% que es mostra més aviat en contra, és molt possible, que es mostri parcialment en contra perque consideri que hi ha d’haver un percentatge petit d’allò que en diuen tan irònicament “solidaritat interregional“. I que sobre aquesta partida, lògicament, la generalitat no hi pot decidir.

Ergo, el 73,6 % dels simpatitzants/votants socialistes consideren que la Generalitat i els Ajuntaments han de recaptar i decidir la totalitat dels nostres impostos.

I què fa el partit socialista amb els 26 diputats que representen aquests votants? El PSC traeix els seus votants i utilitza el seu vot contra Catalunya, intentant dinamitar el procés iniciat pel govern i reclamant l’acta de diputat a l’únic diputat del grup que ha decidit mostrar-se fidel als seus votants i no fidel als nostres botxins.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Dos títols imprescindibles per aquest estiu

0
Benvolguts companys. Aprofito per recomenar-vos dos títols imprescindibles per aquest estiu. Dos llibres que us obriran els ulls sobre el nostre passat, el nostre present i el nostre futur. Els llibres es diuen:

“Descoberta i conquesta catalana d’Amèrica.” d’Enric Guillot

i

El ‘Quixote’ va esborrar el ‘Quixot’. Un llibre de Lluís Maria Mandado sobre la usurpació del Quixot català a mans de la censura espanyola

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari