Maria de los Llanos de Luna

0
Publicat el 2 de gener de 2012
Avui a la ràdio he sentit que la cort castellana ja havia designat delegada del govern a Catalunya. No en recordo el nom, però eminentment castellà. Sense embuts. Propi d’una colònia, que és el que som, sense dubte.

El que he trobat més extrany és que ni al 324 ni al Periodico surt el seu nom, tot i ser la persona més important en el model autonòmic del país. “Maria de los Llanos de Luna” és la representant de la cort a Catalunya. És la representant del govern colonial que cada any ens roba un 40% dels impostos.

És la cara visible a Catalunya del govern que, després de robar-nos cada any entre 16.000 i 24.000 milions, ens ha robat a més els 750 milions d’Euros que han deixat als funcionaris parcialment sense paga.

En definitiva, seria, en un país no tant desquiciat com el nostre, el blanc de les protestes, les crítiques ferotges, les manifestacions i les vagues d’un país que es continua plantejant com recaptar més impostos en comptes de plantejar-se com recuperar els que ens manlleva Maria de los Llanos de Luna i els seus representats.

Per cert, el seu despatx és al carrer Mallorca 278.

Funcionari que em llegeixes, sigues coherent. La propera vegada que surtis a manifestar-te, o bé vas a la plaça de Sant Jaume a exigir als nostres polítics un acte de sobirania plena (ergo, cridar independència), o bé vas al carrer Mallorca amb Roger de Llúria a queixar-te de les retallades. Però anar davant la Generalitat a queixar-te de les retallades és tant incongruent com manifestar-se davant la Maria de los Llanos de Luna per exigir-li que proclami la independència.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari