El vot pel PSC no existeix.

0
Publicat el 26 de maig de 2009

Els senyors del PSC han posat de cap de campanya la Maria Badia, i la mostren com si hom la votés a ella en aquestes eleccions. És, evidentment, una més de les mentides que tant agraden als Sociates.

Per començar, si el cap de llista representa com seran els que el segueixen, aquest és Juan Fernando Lopez Aguilar. I Juan Fernando Lopez Aguilar no en té res de PSC.

Però en veritat, el que compta és qui hi ha a les posicions 21 a 24 de la llista. Les enquestes donen 23 diputats pel PSOE i 23 pel PP. Sembla prou possible que el PSOE punxi una mica, per tant el vot per al PSC servirà o deixarà de servir per escollir o no els següents candidats:

Ricardo Cortés Lastra (Cantabria-Madrid)
Sergio Gutiérrez Prieto (Madrid)
María Irigoyen Pérez (Soria)

Aquests són els candidats que recolliran el vot que els equivocats votants del PSC li donaràn a Maria Badia.

I de fet, si tan rucs i tants rucs hi ha a Catalunya que aconsegueixen 24 diputats, el lloc l’ocuparia

Nuria Parlón Gil (Catalunya)

Un personatge de fireta que com a màxima expressió de la seva personalitat té un blog buit de contingut (només fa un mes que el té) falsament titulat “El Quadern de la Núria Parlón”.

Dic Falsament perquè tot i utilitzar el català (per allò del psC), la delata el títol de les temàtiques “Inicio”, “Acerca de mi” i es mostra realment quan cliquem a l’ “Acerca de mi” on es defineix, evidentment, en castellà.

O sigui que la foto de campanya del PSC no enganya a ningú: Maria Badia o Alejo Vidal. Dues cares de la mateixa moneda.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Les dades del CEO indiquen que un 56% de catalans són independentistes

0
Publicat el 22 de maig de 2009

L’Independentisme a Catalunya ha superat el límit teòric del referèndum de Bosnia. El 55,9% dels catalans (com a mínim) es declaren independentistes. 3,2 punts percentuals més que fa només un any i mig. En canvi, els unionistes han perdut mig punt. De fet, la diferència entre els uns i els altres ha passat de 13 punts porcentuals a 16,6!!!

Ara només falta arreglar un petit però complicat problema. El 63% dels independentistes no saben que ho són. Són tots aquells que volen que Catalunya sigui un estat dins una Espanya Federal.

La feina és evident: Cal fer entendre a aquesta quantitat tant gran de gent que la única manera possible que això passi, LA ÚNICA, és declarar la independència del nostre poble respecte castella.

Només des de fora de l’estructura castellana podran d’aqui a uns anys establir unes relacions justes de col·laboració federal amb els altres pobles de la península, si és que això és el que continuen desitjant llavors.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

La força de la inèrcia

0
Publicat el 14 de maig de 2009

Els independentistes sempre hem oblidat una cosa que en política és fonamental. La inèrcia de la societat. La societat es mou amb una inèrcia, com una immensa pilota molt pesada.

És per aquesta inèrcia que les coses són com són i no poden ser d’una altra manera.

Els independentistes, històricament, sempre hem oblidat aquesta inèrcia. Pensem, raonem i arribem a una conclusió de com ha de ser el nostre futur, i creiem que donat que tenim tant clar que la pilota ha d’anar en una direcció només cal cridar-ho fort i aquesta pilota canviarà de direcció.

Però la pilota és immensa i no podem pretendre canviar-li la direcció i el sentit si no és convencent a tots aquells que l’empenyen en la direcció contrària.
(segueix)
Per sort, i segurament gràcies al tant criticat Vice President del govern Tripartit, una nova força va aparèixer fa uns anys a part dels “independentistes”. Aquest nou corrent és el de “la gent que vol la independència de Catalunya”. Sembla el mateix, però no te gaire a veure.

Els independentistes històrics sempre han volgut canviar automàticament el sentit de la pilota, oblidant la inèrcia que la du en una direcció o una altra.

La gent que vol la independència de Catalunya és conscient que això no és possible. Que només si un gruix importantíssim de la societat empeny conseguirem reduir-ne poc a poc la velocitat. Que per aconseguir que la pilota agafi la direcció i la velocitat desitjada pot ser tant útil empènyer-la en la direcció contrària a la majoria com empenyer-la en la mateixa direcció que els altres muntanya amunt, conscients que l’energia que imprimim ara a la pilota ens serà tornada quan la força de la gravetat/realitat ens retorni irremeiablement muntanya a baix.

Per sort, nosaltres no sóm els únics que oblidem els efectes de l’inèrcia en la física política. Els castellans sembla que l’estan oblidant també.

Avui en Partal feia esment del fet que els castellans ocupen els màxims càrrecs institucionals dels nostres països. I és veritat. I nosaltres els hem ajudat a empenyer fort cap allà on ells volien. Però hem canviat lleugerament la direcció de la pilota. Prou com per fer-la pujar per una pendent tant i tant forta que per molts que siguin i per molt que empenyin no podran contra la força dels fets.

El que ells volien a Catalunya és evident. Volien governar en minoria i així poder justificar un pacte de mínims en finançament. Volien omplir-se la boca parlant del pacte entre totes les comunitats autònomes. Poder dir als que els ajuden a empènyer que l’oposició de CiU i ERC i PP al seu pacte era simple retòrica indocumentada. Que ELLS estàven al govern, i que ELLS sabien tant difícil com havia estat la negociació i que ELLS sabien tant bé com ens aniria a tothom amb el nou i patètic finançament.

Aquest era el seu pla. I l’haguessin executat tranquilament i a la perfecció si ERC s’hagués plegat a les exigències de Reagrupament i els hagués deixat fer.

El pla era senzill i sobradament provat. Trens sense diners, representació minoritària a l’aeroport del prat i un finançament de merda, però un parell d’anys d’inversions de l’estat a Catalunya. La mateixa tècnica que als jocs olímpics. Acompanyat per uns mitjans que dia sí dia també dirien que la culpa del que ens passa és nostra, com si el fet que un 50% dels nostres impostos no tornin mai no hi tingués res a veure.

Però ERC ha aprés de la física de la política i els ha deixat descol·locats. Amb ERC al govern tot canvia. Tot. Canvia perquè ERC també està al govern, ERC també està a les negociacions i ERC també sap com ens anirà depenent del pacte al que s’arribi. I és molt diferent que la oposició s’oposi a l’acció de govern que no pas que l’oposició i una part del govern s’hi oposin.

Així que els hem fet agafar un camí de pujada. I han oblidat la inèrcia. La seva solució ha estat simple, continuar empenyent en la mateixa direcció esperant que ERC no pogués aguantar més en la seva posicio “colaboracionista” i els deixés en pau amb la seva estratègia. Com? Incumplint els pactes, allargant l’agonia. Intentant no arribar a cap acord amb l’esperança que ERC no pogués aguantar la seva posició.

I sense adonar-se han anat muntanya amunt, cada cop més amunt. Cada cop amb més cansament i menys velocitat. I si esperàven trobar algun pla a dalt de la muntanya no el trobaran, perquè la crisi s’ha assegurat que la muntanya sigui només una immensa i infinita pendent.

La bola es va aturant. I per molt bon pacte que ara vulguessin fer, la crisi la passarem igual, i serà terrible. Si CiU i ERC diuen que és un mal pacte de ben segur que la gent s’ho creurà, no només perquè sigui veritat, sinó sobretot perquè la situació de l’economia del nostre país serà terrible fins i tot amb el millor finançament possible.

 La bola va muntanya a munt i nosaltres hem après les lleis de la física. Per això en Carretero ha marxat sense fer sang. Per això ERC ha aplaudit Carretero quan ha marxat. Sense intentar enfonsar al que marxa. Tots som conscients ara que un cop la pilota comenci a rodar muntanya a vall caldrà algú a l’altre banda que empenyi en la direcció addient.

Estem molt aprop. La xiulada de la final de la copa del Rei ho demostra. L’estelada que portava a la mà en Piqué quan va recollir la seva copa ho demostra. El somni de la creació d’Espanya a partir del que existeix ara, de Castella, s’esvaeix. D’aquí a molt i molt poc la pilota començarà a canviar de direcció. I estigueu segurs que la inèrcia que hem tingut durant tant temps en contra llavors jugarà a favor nostre. I amb una energia enorme.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

RENFE i els mestres de la mentida

1
Publicat el 7 de maig de 2009

Quin fàstic de societat i de mitjans de “comunicació”. Fa un munt de temps que el traspás de rodalies està aturat en espera de que el govern de Castella l’acompanyi amb una part dels diners que ens han manllevat durant tots aquests anys.

La setmana passada els mentiders del govern ZP diuen que això ho tancaran en quinze dies. I avui anuncien a bombo i plateret que ja ho han tancat. Tots els mitjans se’n fan resó.

Oops!!! però quan llegeixes la lletra petita resulta que NO!! Que està tot igual!! Que la única cosa que ha canviat és que ara no només ens menteix el govern de castella sinó que també ho fa el nostre “molt honorable” President.

Es veu que el tema dels diners el parlaran a l’estiu. O sigui que continuem igual. Diu que han posat una data per traspassar el servei, però evidentment aquesta data està subjecte a que s’arribi a un acord al que no s’ha arribat fins ara. L’apretada de mans pels mitjans és una mentida.

Una mentida del govern de castella i una mentida del nostre President. L’únic objectiu d’aquesta apretada de mans és fer creure que s’ha avançat quan no s’ha fet. Només per estirar uns quants vots a les eleccions europees.

Els mitjans haurien de titular “José Blanco s’afegeix als ministres mentiders de castella” o “El govern ZP torna a mentir pel que fa a les transferències”.

Això seria periodisme. Evidentment el que tenim al nostre país és tot menys periodisme. Sinó llegeixin vostés com tracta el tema El Periodico o La Vanguardia.

El Periodico: La Generalitat gestionarà Rodalies a partir de l’1 de gener del 2010
(Mentida, en la informació no s’esmenta en cap moment que no s’han quantificat les inversions de Foment i que no es farà fins al juliol, si s’arriba a un acord).
La Vanguardia: La Generalitat asumirá el servicio de cercanías en enero de 2010
(La mateixa mentida i la mateixa ocultació d’informació sobre la quantificació de les inversions).

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari