Se me’n refot la presió de les distribuïdores.

3

Surten els Verdi i diuen que, és clar, les distribuïdores els han presionat i amenaçat, i per això tanquen dilluns. Saps que us dic? Se me’n refot si les distribuïdores els han coheccionat. El tema és que ells les emparen, en comptes de recolzar els seus clients i el seu país recolzen les distribuïdores.
Molt bé, si dilluns els Verdi i els Òscar tanquen les seves portes, us ben asseguro que pel que fa a mi les hauran tancat per sempre.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Artur Mas v.3. Mentides convergents v.1.

0

Comencem la campanya amb les mateixes mentides convergents que les dues anteriors i amb la mateixa incompetència quasi-premeditada dels tertulians habituals.

Els senyors de Convergència s’omplen la boca de dir que l’Artur Mas no formarà govern si no és la llista més votada, obviant evidentment que per la part dreta de l’hemicicle es presenten 2 llistes i per la part esquerra de l’hemicicle se’n presenten 4.

Què pesats!! Quina ràbia sentir la mateixa idiotesa una i una altra vegada sense que ni un sol periodista exibeixi prou capacitat intel·lectual com per replicar a la fauna convergent que evidentment si Convergència i Unió es presenten junts a les eleccions obtenen uns escons que són la suma dels dos, que no són precisament formacions mimètiques.

Si tan creuen que la formació més votada té alguna mena de dret sobrenatural a formar govern, em sembla molt bé. Que es presenti Convergència per una banda i Unió per una altra. I llavors que digui que només formarà govern si CDC aconsegueix la majoria dels escons, encara de CDC+UDC puguin governar en majoria.

Quina ràbia que fa tanta demagògia!!!

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari