VOTEU SÍ

5

Pregunta-li al periodico a qui votar, ells et diran què has de fer.

De fet t’ho venen dient i ni te n’assabentes.

Pregunta-li al periodico a qui votar, ells et diran què has de fer.

De fet t’ho venen dient i ni te n’assabentes.

La suposada noticia del pagament de quotes al partit no és més que una campanya de descrèdit a ERC simplement perquè TENEN POR DEL NO A L’ESTATUT.

És només això. Tenen por del NO i han de convèncer-vos que ERC és dolenta.
Ells tenen els mitjans de comunicació, i ja fa temps que El Periodico s’ha tret la careta i es comporta exactament com l’ABC o la Razón.

Política del ventilador.

Dit això: Per molt que les lletres grosses de El Periodico acusin a ERC de ser l’anticrist, la lletra petita mostra que TOTS ELS PARTITS FAN EL MATEIX.

Torno a repetir perquè potser no ha quedat clar: TOTS ELS PARTITS FAN EL MATEIX.

Tots els partits cobren un tant als càrrecs de confiança i directius de l’administració que ha posat el partit. TOTS.

Només hi ha dues diferències entre els uns i els altres: ERC no exigeix a la gent que, de cara a que puguin pujar professionalment, s’han de treure el
carnet del partit, i ERC ho fa a cara descoberta perquè seguint la política de mans netes ho considera una forma de finançament legítima.

Jo també ho considero una forma de finançament més que legitima. Molt més, MOLT MÉS que no pas les donacions anònimes que utilitzen els altres partits.

És legal o no és legal aquesta mena de norma? És un xantatge? Bé, si és un xantatge, se suposa que voldrà dir que hi ha algú que s’ha quedat sense feina per no haver pagat la quota al partit no? Que ho denuncii i que un jutge decideixi si el partit pot establir aquesta norma o no.

Jo crec que si que ho pot fer. I crec que, si un alt carrec de l’administració no està disposat a posar un 10% del seu sou a disposició de la ideologia que l’ha posat on és, més val que busquem un altre per ocupar aquest càrrec.
Aquesta persona no m’interessa.

I no. No n’hi ha prou amb els diners que rep un partit pel fet d’estar representat al parlament. Crec que un partit necessita més diners quan està al govern que quan està a la oposició. Si aquests diners surten dels propis sous de l’equip executiu que posa el partit. Quin problema hi ha?

Però tot això no importa. El que importa és que voteu SÍ a l’estatut o us abstingueu. I saben molt bé com fer-ho. En primer lloc, eliminen de la pàgina principal del diari la NOTÍCIA que el president d’ERC, el gran protagonista de l’actualitat política de la dècada per haver sentat les bases al camí de la pau d’ETA, ha tingut una angina de pit.

En segon lloc, fan una campanya demagògica com la que estan fent.

Evidentment, les úniques fonts de finançament ètiques i legals que tenen els partits polítics són el finançament mitjançant els sous dels seus treballadors.

Com els cures o les ONG’s.

A CiU i PSC els interessa que això sigui mal vist. Perquè si eliminem aquesta font de finançament queden les fonts de sempre. El sobre tancat, la donació anònima. L’informe inexistent.

I en això, CiU i PSC en són uns mestres.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Kororaa

0

Si voleu sorprendre-us i a més voleu quedar-vos amb els vostres amics-companys-família, us dono la manera més senzilla de fer-ho.

Només cal que aneu a Kororaa i us baixeu el live cd de 442MB.

Encara que espanti, no és res complicat.

Després agafeu el Nero i busqueu “quemar imagen” o “hacer disco de imagen” o com en diguin i cremeu el CD.

Després apagueu l’ordinador i engegueu-lo amb el CD a dins.

És un procés inocuu. El CD executarà un sistema operatiu sense instalar-lo (quan reinicieu l’ordinador tornareu a tenir el vostre sistema antic), però podreu contemplar en el seu màxim esplendor què és GNU/Linux.

Tothom ho pot fer. Tu també.

Si us plau, després veniu aquí i comenteu que us ha semblat.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari