SERRALLONGA

DE SINERA ESTANT.....

QUIN GOIG D’ESPECTACLE!! -LA LLEGENDA D’UNA ESPASA 2012-

Foto: Comença la forja d’una espasa……

Ahir, a bona hora, convidats per en Pep Tarragó i la Pepita Caballé, varem fer cap a Sant Celoni per veure, per tercer any, la respresentació de la Llegenda d’una espasa.
Em fa molt de goig, no és endebades que em varen demanar fer-ne el text… I servidor, amb molt de goig el va fer, talment perquè em sento santceloní de cor, i de l’espasa fa anys que li vaig al darrera, des de temps reculats que la vaig poder anar a cercar a París, i  on avui, potser per culpa nostra, la tenen massa ben exposada (ara potser ens costarà més que ens la retornin…).
I amb el temps suficient per passejar pel Sant Celoni antic.. Plaça del Bestiar, Plaça de l’Ajuntament , Plaça de l’Església, el bonic carreró, tant important històricament , el carrer de la Mosca, bonicament agençat…
I després de la passejada, a fer cap a l’espectacle:
Senzillament esplèndit… El poble en pes , representa una llegenda que, com sabeu els que em seguiu, és única en el nostre imaginari: Una gran llegenda per una gran espasa…..
Moltes felicitats a n’en Pep, gran artífex de la victòria, en J.M. Aparicio factor imprescindible creant, composant  i dirigint una gran peça musical i tots, tots, sense deixar-me’n cap: els cantaires, actors, poble , ballarins i bastoners…. sense descuidar-me en Xavier  Alfaras que ha fet una gran presentació, els tècnics, i en definitiva….
Es un goig sentir-se santceloní…..

Si voleu, podeu veure fotos:
De l’espectacle
De l’espasa

O bé, podeu escoltar la llegenda.
o veure altres posts….


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.