PUJOL I LES SEVES MEMÒRIES A SANT CELONI

Foto: L’autor de la fotografía és el meu fill Xavier. Un moment de la presentació.

Ahir va ser el dia de la presentació de les memòries del President,  a la Sala Gran de l’Ateneu de Sant Celoni.
Vaig tenir el goig de presentar l’acte.
Vaig tenir el goig i s’em va permetre fer la presentació de l’acte, del President Pujol i oferir,  potser,  una visió més allunyada de l’acció política. Vaig fer una reflexió sobre la necessitat de comprendre l’entorn, d’aprofundir en la literatura, el teatre, la filosofia.
El President va estar mesurat, explicatiu, convincent, irònic a voltes i , com sempre, amb un domini exacte dels tempus d’una bona posta en escena. La gent, amb la seva amena conversa, va xalar de valent….
Si voleu escoltar la meva presentació, la trobareu aquí al dessota.
Ah! i em va plaure molt trobar a la Sala molts amics, de molts llocs…. i també, la meva família, inclosos els meus dos fills. Un goig sencer!
Si us abelleix, cliqueu aquí.
O aquí.
 

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en TASTS DE VIDA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.