JO PECADOR O COM BUSCAR FEINA RESANT

Foto: Tomba d’En Xifré a Arenys de Mar.

Avui una facècia (certa del tot) del prohom arenyenc Josep Xifré. Arenyenc enriquit a la Illa de Cuba, on va fer molts calerons aprofitant la seva perspicàcia pels negocis…
I tothom que anava a Cuba i acudia a cercar feina a algun “ingenio” propietat d’en Xifré,  obtenia un treball.
Un dia però, el seu home de confiança, va veure que tothom que demanava feina, deia que era arenyenc. Li ho comenta a n’en Xifré i aquest  troba el desllorigador: Sap qui és arenyenc i qui no fent-los resar el Jo pecador.
Voleu saber com?
Doncs apali a escoltar la contalla:

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en MARENY-SINERA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari