SERRALLONGA

DE SINERA ESTANT.....

FACECIES ELECTORALS… O LES TRIBULACIONS D’UNA JUNTA ELECTORAL

A les envistes d’unes eleccions, i només amb ànim de fer tabola,   us presento unes facècies electorals:
Atenent que aquest pobre blocaire, per durant molts anys, va ser membre d’una junta electoral, i per tant vaig viure moltes eleccions… però viscudes des de la cuina, o sigui allà on no es veu des del gran públic,  però on hi ha les anècdotes més llustroses i poc conegudes.

Apali. Si us abelleix podeu escoltar com un pobre lladre es convocat per advocats, jutges i tuti quanti,  perquè obri la caixa de cabdals en la que, en mala hora, els saberuts membres de la junta electoral , varem creure que estarien ben custodiats els sobres de les meses electorals .. però sense conèixer-ne la combinació d’obertura … resultat… un lladregot, dels condemnats pels jutges presents, va ser proposat per obrir la caixa en robatori.. però… ho va aconseguir?… ah, doncs a escoltar…
I després una altra facècia, en la que un representant d’un grup polític, impugna els vots d’un altra partit perquè les pestanyes que tancaven els sobres dels vots, que havien repartit als seus simpatitzants , eren diferents dels aprovats per la Junta Electoral Central. La tanca era rectangular quan havia de ser triangular. Motiu suficient per declarar nuls els vots amb aquests sobres… Penseu en l’esglai dels pobres membres de la junta que havíem de declarar nuls quasi tots els vots d’un partit capdavanter… Ja començavem a mirar on ens exiliàvem.. Però … les varem declarar nules, o no?… apali… a escoltar….


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.