NOMENAMENT DE MN. MARTÍ AMAGAT FILL EXCELS D’ARENYS DE MAR

Imatge: Diploma  del nomenament.

Després de l’homenatge a Mn Martí el maig passat, avui la vila d’Arenys de Mar ha nomenat fill adoptiu d’Arenys de Mar a qui fou el nostre rector i amic durant molts anys.
Administrativament calia nomenar-lo fill adoptiu… però a mí, que el vaig conéixer i estimar,  em sembla més acurat el nomenament de fill excels….
Avui, en un acte sobri,  s’ha celebrat al teatre Principal el Ple Municipal on s’ha aprovat per unanimitat (dels assistents) el nomenament de Mn Martí.
I també s’ha lliurat un doble obsequi:
Un llibre molt ben editat, curós, emocionant, on molts dels arenyencs que el vam estimar han escrit alguns passatges sobre el seu coneixement i estima al nostre Mossèn…
I d’afegitó l’Eloi Tomàs ha muntat un audiovisual que ens ha emocionat a tots…. senzillament, amb una senzillesa que fa gran el missatge, amb imatges, paraules dels amics, dels coneguts i d’algun saludat ha anat vessant a la pantalla  tota la immensitat de l’amic, del rector, del vilatà excels que sembre va ser Mn Martí: Quin gran treball de l’Eloi Tomàs: Descobrint l’Amagat.

I si voleu, podeu veure algunes, poques, fotografies….

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en TASTS DE VIDA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari