SERRALLONGA

DE SINERA ESTANT.....

JOSEP PLA O LA CULTURA DEL VI

Imatge: Ben acompanyat pel bon regidor de cultura arenyenc en Joan Miquel Llodrà i d’en Jordi Pou que s’inicià en la cultura de l’aigua i ara és un expert en la cultura del vi. Una imatge que ens va fer en Quim Mateu,  el dilluns a la biblioteca.

Dilluns, convidat per la meva gran amiga i bibliotecària Mercè Cussó, em va plaure presentar un acte de maridatge: el vi i les lletres.
La Mercè, és una bibliotecària que està sempre en tot: una gran amiga, una agitadora cultural…. gràcies a ella tenim una biblioteca esponerosa, engatjada a la societat, progressista, engrescadora…. i com que no en te prou de promocionar la cultura i la lectura, de tant en tant, m’engresca que presenti algun acte a la biblioteca….

Però és clar….. de vegades es passa…… i aquest vegada em va conidar a parlar de vi….. quan jo, al màxim que aspiro és a beure, de tant en tant,  un bon xampany (no en digueu cava, per favor!)….
Jo, de vi, però, no hi entenc res….
Però com que la Mercè em sap les meves flaques, em fa, engrescadora…. Home, però podries parlar de la cultura del vi en Josep Pla…. I aquí ja em teniu embadalit…
La meva relació amb en Pla és preocupant….. Personalment no m’atreu gens, però gens de gens…….. gens …..
Però noi, quan parlem de literatura, em transforma, m’engresca, m’apassiona, em fa tocar el cel amb les mans….. quines descripcions tan engrescadores….
I ja està: Ja  em teniu presentant un acte que crec que, gràcies al regidor de Cultura en Joan Miquel i en Jordi Pou, un engrescador dels bons vins, ens ho varem passar d’alló més bé.
Si voleu escoltar la meva prèdica, cliqueu aquí o al dessota…..


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.