SERRALLONGA

DE SINERA ESTANT.....

FESTA GROSSA A SANT LLORENÇ DE VILARDELL

Foto: L’Església de Vilardell restaurada.

Quin goig!!
Diumenge dia 13 de febrer: Els de l’Ajuntament de Sant Celoni m’han convidat a Sant Llorenç de Vilardell a explicar la llegenda del Drac de Vilardell. La Laura, l’aplicada regidora de Comunitat i Comunicació em truca: Ramon, explicaràs la llegenda… Oh  i tant!!
No és un fet balder…. Aquesta gent de Sant Celoni, tots,  han fet feina important: miren el futur com  una vila inquieta i engrescada. Miren el passat recuperant els signes d’identitat.
I això ho puc predicar de tothom: Alça que la fan forta.! Sant Llorenç de Vilardell és el cap i casal de Sant Celoni. Sant Celoni no existiria si no tinguessin Vilardell. Sant Llorenç és la porta d’Europa. Sense la Via Augusta (que passa per Sant Celoni) i sense Sant Celoni, no existiria ni Europa ni Catalunya: O millor dit, no existirien tal i com som.
I allí, només allí,  va neixer,  creixer i expandir-se la Llegenda del Drac.
I us puc dir que em fa molta, però molta,  il.lusió:  poder explicar diumenge la llegenda al lloc on va néixer. Us ho puc dir ben clar:
No hi ha res comparable a poder explicar la llegenda al lloc on va eixir.

Doncs aixó: Si ho voleu, diumenge a les 12 a Sant Llorenç de Vilardell!.


 1. Hola Ramon,

  Estic molt content que siguis tu qui expliqui la Llegenda del Drac al lloc on va eixir.
  Recordo quan em vas comentar que teníem que recuperar l’Església de Sant Llorenç de Vilardell per al poble i no podíem deixar-la en l’oblit. Crec que l’aposta va ser molt encertada i aquest diumentge podrem gaudir d’una jornada històrica per a Sant Celoni. Molta part d’aquesta fita és gràcies al teu interès en la recuperació històrica de la teva “segona casa”.
  Sant Celoni estarà eternament agraït a qui ja considero com un fill predilecte del poble.

  Ja ens hi veurem.

  Jordi Arenas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.