EL BOIG DE MATARÓ

Totes les rondalles de Mn Cinto.

I entre totes les rondalles recollides per Mn Cinto Verdaguer n’hi ha una de prou graciosa i molt poc coneguda. “El boig de Mataró” . Que si hi ha havia un boig a Mataró que les feia passar primes a tots els mataronins. I si voleu que us sigui sincer, les feia passar més primes a totes les mataronines.

P van pensar una facècia per tal que al pobre boig el perdessin de vista . I van a veure l’alcalde de Mataró. I per mor de la seva alta magistratura , els ha de lliurar del boig….

I sí!

L’alcalde en pensa una per tal de posar el boig en bon lloc per a ell, i pensa,  per a tots els habitants de Mataró. I el porta cap a Sant Boi…. però , sembla que el desenllaç no va ser l’esperat….

Si voleu, escolteu la contalla clicant aquí!

Apali! a xalar de valent !!

 

 

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONTES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari