VIATGE A L’INFERN D’EN PERE PORTER

infern2

Imatge:   L’infern (o el jardí de les delícies del neerlandès Hieronymus Bosch).

Avui, diada de Difunts m’abelleix penjar-vos una contalla que prové de Tordera, (partit judicial d’Arenys) en la que, per mor d’una determinada deute (quan les deutes comportaven presó), el pagès Pere Porter baixa a l’Infern en recerca de la resposta del perquè el seu pare li havia dit sempre que havia pagat una debitori que havia contret davant del Notari Gelmar Bonsoms, però la realitat és que no el trobava….. (Viatge a l’infern d’en Pere Porter)

Si voleu llegir la contalla, us enllaço una bona versió….

Però si la voleu escoltar de viu en viu, cliqueu aquí.

Apali, a passar un xic de por…..

Nogensmenys som a la Diada de Difunts…..

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari