EL BORNI I EL BENEIT

Imatge: Arcàngel Sant Miquel de l’església de la Mercè de Barcelona 

Avui una de xiroia….
De com un borni i un beneit entenen malament el rector del poble, quan els fa avinent que no han complert la promesa que van fer a la seva mare al llit de mort, tot prometent-li que li farien dir una missa.
I és clar, eren tan pobres, que no li podien dir la missa , però el mossèn els renya i l’han de dir, però com que només hi havia un vestit xiroi  a casa, de primer n’hi ha d’anar un i després l’altre….
Escolteu i veureu que els passa al sentir el sermó del rector que repta al dimoni, o al borni , o al beneit, o al mateix arcàngel Sant Miquel.
Apali, si voleu escoltar-la cliqueu aquí o al dessota…..  
 

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONTES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari