EL SABATERET POBRET

Imatge: Sabateret d’Antonio Rotta.

Avui, una d’un sabateret pegot, pobre …. sense cap dobler, amb mainada per mantenir, i un bon dia li arriba una altre sabater, més pobre i desgraciat que ell, però amb un pinyol de préssec que, un cop sembrat,  li pot aportar la felicitat dels seus nois….
El rei (a totes les històries hi ha un rei o altre…), que te filles casadores, fa un ban i publica que qui li pugui aportat el préssec millor que tingui, li donarà la mà de la seva filla.
I recordeu el pegot que te un pinyol de préssec ?….
Doncs sí…..
Un fill del pegot, li porta el millor préssec…….
I és clar….
Apali…. escolteu la contalla clicant aquí, o al dessota i escoltareu la contalla….

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONTES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari