LLEGENDA D’UNA ESPASA A SANT CELONI

Foto: Instant de l’espectacle a la representació del 2011.

Aquest any també, els celonins,  volen recordar la llegenda de l’espasa. La millor llegenda del nostre imaginari. L’espasa nostrada com a eix d’un espectacle fascinant amb música de J.M. Aparicio i la lletra l’hem confegit entre el director, el gran Pep Tarragó i m’han deixat participar en el text de l’espectacle.
No cal ni dir que m’ha omplert de de joia que em permetessin treure, ni que sigui una mica de nas, a aquest espectacle que enguany celebrarà el tercer aniversari i amb voacació de permanència per temps.
Enguany ja s’ha volgut fer amb un format de permanència i ho faran a l’ateneu Sant Celoni.
L’espectacle es farà el dia 21 d’abril a les 7 i a les 10 del vespre a l’Ateneu de Sant Celoni.
Sobre l’espasa he penjat alguns posts al meu bloc que podeu seguir clicant:
Símbols de l’espasa
La llegenda de l’espasa de Vilardell.

Us enllaço on podeu trobar més dades…..
Cliqueu aquí i veureu el programa d’enguany.

I si en voleu saber més, cliqueu aquí.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en TASTS DE VIDA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari