ARENYS: FESTA MAJOR DE 1964….. EN EL RECORD, (en castellà, però record visual!)

Això d’internet et dóna sorpreses….
Ara el Sr Canals ha propiciat que es poguessin penjar a internet alguns documentals que ell va filmar, amb voluntat d’exposar un retall de la nostra vida!!.
Mireu-lo, és en color…. però en el fons del fons, destil.la un blanc i negre que tots encara tenim gravats al nostre magí!!
Ah! i si mireu, amb ulls curiosos, alguns jovincells d’Arenys, encara podran recordar algunes de les persones que hi surten !!
Una endevinalla: Qui és la pubilla de 1964, abastament filmada en el reportatge!!
Apali! a gaudir d’un retall dels nostres records, amb un castellà d’una ampul-lositat abassegadora  que no s’adeia gens amb el nostre taran-nà….
Però la veu d’En Miquel, com sempre, insuperable!!!

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en MARENY-SINERA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a ARENYS: FESTA MAJOR DE 1964….. EN EL RECORD, (en castellà, però record visual!)

  1. Miqu diu:
    La pubilla és la de Can Guri ara casada amb el petit de Can Majó sabater.

    Però aquest ”flin”  és un ensurt que Deu n’ hi dó, eh!
    Mira que si ens arriben a quedar així de colonitzats, sort que la generació que vinguè darrera d’ aquesta tan macarrònica, amb deu anys ho va tombar tot com una truita de patata i ceba, ben  feta………………..Mare de Deu del Remei…..!!!! 

Deixa un comentari