SIMBOLOGIA DE LA LLEGENDA DEL DRAC DE VILARDELL A L’AULA DE SABADELL

Foto: Església de Sant Martí (o Sant Erasme) del Partagàs de Sant Celoni.

Ahir vaig adjuntar un post al meu bloc amb la llegenda, ampliada, de l’espasa de Vilardell , en la meva xerrada a l’Aula Universitària de Gent gran de Sabadell.
Avui us enllaço la resta de la xerrada, on , si voleu, podeu escoltar la simbologia de la llegenda, el significat de l’espasa, del drac, de Sant Martí, de l’Església de Vilardell i tota la simbologia d’una llegenda que, manllevant paraules de mestre Pla, jo considero la més ben girada de Catalunya.
Si us animeu, la podeu escoltar clicant aquí.  (dura uns 45 minuts).

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONFERÈNCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari