EL MIRACLE DE SANT PATLLARI

Foto: Arqueta de Sant Patllari a Camprodon.

Avui una de Sants. De com el rector de l’Església de Sant Patllari, es va adonar que el Sant, a la seva cofurna,  no cridava als feligresos a anar a missa. I si no anaven a missa,  no aportaven el delme convingut i ell, el rector, es moria de gana.
Com arranjar-ho?
Doncs, apali, el rector i l’escolanet  s’inventen una estratègia per fer el miracle de Sant Patllari. Tan conegut a la rodalia i tan preuat, que va retornar els fidels a l’Església i, amb aquests, van tornar els delmes i les primícies perquè el rector pogués treure el ventre de pena.
Si ho voleu, vosaltres mateixos, cliqueu i escolteu.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONTES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari