SERRALLONGA A LA PRESÓ DE FIGUERES

Foto: Façana de la presó de Figueres.

Dimecres vaig ser invitat pels responsables de la presó de Figueres, a fer una xerrada sobre Serrallonga.
Impactant. Hi anàrem amb el meu amic Martí Monclús. Ens frapà la feina que els responsables fan a la presó. Ens copsà  l’atenció de quasi tots els interns  que seguien la conferència. Una conferència on el català i el castellà els anava intercanviant perque fos seguida per tothom.
Una bona experiència en tots sentits.
Molt agraïts al centre per la oportunitat de poder fer una xerrada als interns de la presó.
Sorpresa: en sortint, un intern ens va obsequiar amb una peça de ceràmica de la seva creació: Impacte.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en TASTS DE VIDA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.