SERRALLONGA: UN BANDOLER, UNA CASA, UN MITE, UNA DONA

I ara que ens faran la vida del bandoler Serrallonga per la tele catalana, si us abelleix, podeu escoltar una conferència que vaig fer a la biblioteca d’Arenys de Mar, a principis de setembre de 2008 i en la que, amb ulls de l’hereva Margarida Serrallonga Tallades, entrelluquem la vida real del bandoler mes famós i reconegut.
Si voleu escoltar la conferència sobre en Serrallonga , ho podeu fer i penseu que dura aproximadament una hora.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONFERÈNCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a SERRALLONGA: UN BANDOLER, UNA CASA, UN MITE, UNA DONA

  1. AnnaPortell diu:

    des de casa! Ha estat un gran plaer escoltar-te. Felicitats!

    Anna Portell

Deixa un comentari