CONTES I ROSES A L’ESCOLA INSTITUCIÓ MONTSERRAT

0705

Divendres, a la primera hora, i convidat per la Cristina, vaig a l’Escola Institució Montserrat,  a Sants de Barcelona, a explicar contes, com cada any a la diada de Sant Jordi.

El primer any que hi  vaig anar estava esporuguit, m’agrada explicar contes, però la mainada em feia una mica de basarda…

I cà! És el que em fa més goig, explicar contes a nens i nenes ben espavilats i que els segueixen amb molta atenció.

I aquest any, quan ja vaig acabar l’explicació, em van regalar (com sempre) una rosa i un llibre…. i agraeixo molt aquests presents, son molt adients per a la diada.

I enguany em va semblar que la rosa, l’havia de portar al cementiri d’Arenys de Mar,  a la tomba de l’Emilia Rovira de Presas, a la qual, des que algú va transgredir la tradició, només hi ha flors de plàstic. I ho vaig explicar als meus petits oients que portaria la rosa la nostrada tomba i els enviaria unes fotografies com a testimoni.  

010204

I si voleu, podeu seguir les fotografies fil per randa. Aquest matí a bona hora m’he plantat al cementiri i he deixat la rosa, comprovant, que, des que unes mans graponeres van anar contra la història només hi ha flors de plàstic……

I  ho he fet amb testimonis ben honorables…

Ah! I els contes que vaig explicar, els penjaré en àudio aquesta setmana!! I mentre i tant, permeteu-me que agraeixi i feliciti a tota la mainada i mestres de l’escola Institució Montserrat…….. sou molt grans!!!!!!

I si en voleu saber més coses de la tomba de la Rosa, cliqueu aquí,

o a aquí al dessota!

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari