L’ARANYA I ELS TRES REIS

aranya

IMATGE: Una aranya de llum.

Avui una dels tres reis i l’estel que els guia cap a adorar l’infant…..

Sí…. però era un estel, o era una aranya que venint de Natzaret al senatxo de les eines de Sant Josep, és tocada per la llum del Déu infant i s’enfila, s’enfila, s’enfila al firmament, fins que els Reis la veuen i creuen veure el signe que els conduirà al Déu infant ….

Apali, si ho voleu escoltar , cliqueu aquí.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari