I LA PLUJA, BONA COMPANYA TOT EL MATÍ, S’HA AFEGIT A LA FESTA…

                                    erol

Imatge: Erol remullat……

…..” I com que tothom te la seva festa major… avui nosaltres… Un esplet d’arenyencs (trenta-set) hem sortit a encalçar el cim dels cims montsenyencs –El Matagalls- La pluja, bona companya tot el matí, s’ha afegit a la festa i ens ha acompanyat fins el pla de la Barraca, allà s’ha trobat amb la companya boira que, per un cop ha dit… que carall…. també acompanyaré els arenyencs… El fred, que no podia quedar enrera, ens ha fet cut en arribar a Sant Segimon… i  les bruixes les teníem a tocar…

I nosaltres …. què voleu… pit i fora i cap amunt, hem canviat la ruta, però no l’esperit, ens hem arribat a veure el Sant francès, i retornar cap a Collformic, on, junts, hem fet via a compartir el dinar de germanor, del que en veureu el reportatge fotogràfic…

I una gran alegria de poder compartir, “ab tots los bons amics que ens trobem en companyia” un dinar d’allò més complert… i a la vesprada, cap a redós de Sinera… La llar…

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en PETITS PENSAMENTS, paraules petites. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari