EL PONT DEL DIABLE A TARRAGONA

pont diable

Imatge: pont del Diable a Tarragona.

Us fa que, després de molt de temps, tornem a reiniciar les llegendes, rondalles i contalles que vaig fent a Radio Arenys?.

Doncs apali, ja hi tornem a ser….. Si voleu, avui podreu escoltar la contalla de la construcció del pont del diable a Tarragona, quan, un pobre pastor ha de portar el ramat de xai a l’escorxador tarragoní, i després de passar dies i treballs per arribar a Tarragona es troba un gran cinglerar que li priva d’acostar-se a la capital!

Donaria la meva ànima al diable a qui em permetés salvar el desnivell i em construís un pont.

Tal dit tal fet! Apareix un personatge sinistre que li proposa fer el pont , sempre que a bescanvi de l’obra pugui obtenir l’anima del primer que passi el pont!

I tal dit tal fet….

Si ho voleu escolteu la rondalla clicant aquí!

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONTES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari