MATAGALLS…. EL METRE …..

Imatge: La Creu, l’altar amb l’ara…. i el signe del metre……

Aquí us enllaço l’exposició que he fet a Via Verda, la Xarxa, en el programa d’en Josep Mª Cano…

Si l’escolteu , veureu que farem una passejada pels encontorns del Matagalls. explicarem històries viscudes i com es pot trobar l’angel de la guarda als cims…. encara que tot i parlant castellà ens va guiar com poder sortir d’un jornada boirosa…
I si voleu saber com neix el “metre” gràcies a un acord de l’Assemblea francesa i a l’esforç d’en Delambre i en Mechain.

Una història apassionant.
Apali, si voleu, cliqueu al dessota i escolteu la passejada amb sorpreses incorporades…..  

 

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en MARENY-SINERA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a MATAGALLS…. EL METRE …..

  1. marc diu:
    Hola, voldria saber si en Ramon Verdaguer fa algun tipus d’activitat adreçada a nens/es de 9 – 10 anys. Sóc el tutor d’un grup de 4t de primària i estem fent algunes activitats a l’entorn del bandolerisme català, i d’en Serrallonga en concret. 

    Gràcies 

Deixa un comentari