AUGUSTO ALGUERÓ REPOSA AL CEMENTIRI DE……. SINERA!

Imatge: Tomba on reposen les restes de l’Augusto Algueró i la seva mare…
Si mireu be la fotografia veureu que a l’angle dret de la tomba s’hi reflecteix el campanaret de l’ermita de la Pietat. I si la voleu ubicar, al davant per per davant del nínxol del nostrat poeta Espriu….

-Quines coses, eh!
Em permeteu aquesta frivolité?:
Fa temps que ho vaig llegir i no m’havia vagat anar a cercar la tomba al nostrat cementiri. I mireu,  com sempre he hagut de manllevar la sabiduria d’en Paco, el masover del cementiri i m’hi ha portat…. Veieu la tomba, ben agençada i a la qual, cada dia 16 de cada mes, unes mans amoroses hi porten un ram de flors…. I no us penseu, les mans amoroses no son pas les de la seva ex-dona la folklòrica Carmen Sevilla!.

I sentimental que és un, no em resisteixo a enganxar el videu de la chica ye-ye un dels seus “èxits” cantada per la inefable Conchita Velasco…
Oi quines coses que passen !!!

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en MARENY-SINERA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari