CINC-CENTS

Imatge: Com sempre que celebro alguna cosa del bloc, poso la primera fotografia: Colors pujant al Gorg Negre de Gualba.

Sí, si…..
A poc a poquet, sense fer massa fressa, hem anat encalçant una suma prou considerable:
Cinc-cents apunts al bloc.

I enguany l’he poguda tastar….
Gràcies a la X. , la meva dona: Ja fa un temps que em va regalar, impresos, els llavors 400 i escaig apunts fets al meu bloc i a l’ensems, amb l’ajuda de la gent del despatx, em van gravar en Cd els contes que he anat explicant i penjant al bloc.
Mireu, un bon regal que em va fer molt feliç i que vaig agraïr molt i molt!!!
Doncs aixó:
Avui, aquest és l’apunt 500 del bloc Serrallonga…..
I els més vistos son aquests:

I si no em treieu, procurarem continuar!!

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en TASTS DE VIDA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a CINC-CENTS

 1. mIQU diu:
  I CA!!
  QUI TE N’ HA DE TREURE,RAMON??
  La ciàtica?
  Qu’ es foti la ciàtica!!

  Per molts anys i per molts apunts!!
  m.

 2. Mart diu:
  Hola Ramon :

  Apali! segueix fins els propers 500.

  Felicitats

  Martí, Montse Joan

Deixa un comentari