PASSEJADA LITERÀRIA PER SINERA

Foto: Foto de Sant Zenon (feta per la X. durant la passejada)

Divendres, cap al tard, una bona colla de persones varem fer una passejada per l’Arenys literari.
A la Biblioplatja varem poder analitzar, amb textos literaris, com hem anat confegint el mite de la nostra pàtria encerclada de turons que ha esdevingut amb l’imaginari Espriuenc.
Tot amb tot, però, un mite no es fa amb dos dies, i varem començar escatint alguns dels primers textos coneguts arenyencs que eren del frare Segimon de Vic, passant per en Josep Puig i Bosch, Mn Palomer…. Josep Ma Arnau i fins arribar als ja més coneguts i propers, Ferran de Pol, Cucurull, Espriu…
I passejant, passejant, varem acabar a la nostra Església de Santa Maria d’Arenys de Mar que, gràcies a les persones que en tenen cura ens varen acollir i escapolir-nos així d’un petit xàfec d’estiu.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en MARENY-SINERA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari