ELS SÍMBOLS DE LA LLEGENDA A L’AULA UNIVERSITÀRIA D’ARENYS DE MAR

Foto: La cova del Drac, endreçada ja per l’Ajuntament de Sant Celoni.

I avui , amb un goig immens, he retornat a casa….
L’aula universitària de la gent gran d’Arenys de Mar, m’ha convidat a explicar la llegenda del Drac de Vilardell i la seva simbologia…
Ha estat un goig…
Com diu el poeta, amb tots los bons amics que em trob en companyia…
Veure les cares dels estimats que estan amatents d’escoltar unes llambregades de la nostra història, uns passatges del nostre imaginaria,  uns tasts de la nostra simbologia… en fi un goig immens.
I avui, abans de començar, m’han permès que retés un homenatge a Mn Martí Amagat, que,  com ja sabreu va ser una de les persones més estimades d’Arenys i a l’ensems un gran amic de tothom….
I avui he pogut explicar l’acomiadament de Mn Martí que, negre sobre blanc, ja vaig deixar escrit al meu bloc.
Si voleu, podeu escoltar la llegenda clicant al post que us enllaço, i també podeu escoltar la conferència sobre la simbologia de la llegenda, clicant aquí al damunt.
Apali! Vosaltres mateixos….

ADDENDA: Els de l’aula ja han penjat tota la conferencia tal i com s’ha viscut a la sala d’acte. Si voleu cliqueu aquí.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONFERÈNCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari